4K-s monitor egy 100-asért? Igen! - Philips 4K 288E2UAE

AnonimInc.

18 E megtekintés2

  ➤További info: www.philips.hu/c-p/288E2A_00/4k-ultra-hd-lcd-monitor
  ➤Csatlakozz a csatornához! - hufast.info/up/U0uwQq5EahvITay2vpxaHQ.htmljoin
  ➤Tetszik a pólóm? VEDD MEG ITT: bit.ly/anoniminc
  ➤Weboldal: anoniminc.hu/
  ➤Twitch csatornám: www.twitch.tv/anonimgamer
  ➤Instagramom: anoniminc
  ➤Másik csatornám: hufast.info/up/fD1YRzwAcRcT3qHI2Mvh7A.html
  ➤Felvevő eszköz(ök): Panasonic Lumix G90
  ➤Vágó szoftver: Final Cut Pro X

  Közzététel: 16 napja

  Megjegyzés

  1. Gábor Perényi

   a másik verzsön kerül 100-ba, ez energiatakarékosabb elvileg és 120 fele van. hdr egyetlen kijelző sem lehetne 1000nit alatt, már pedig mindegyikre lassan oda írják, ami ordas nagy kamu

   1. Gábor Perényi

    @AnonimInc. A jelet igen, de en elek tevedesben akkor, hogy 1000nit kell ahhoz, hogy valodi hdr hatast lathasson az ember?

   2. AnonimInc.

    A HDR létezik 1000 nit alatt is. Egyszerűen azt jelenti hogy képes megjeleníteni a HDR jelet.

  2. Laci Scheitz

   HDMI 2.1-es monitor mikor jön már végre? Remélem lesz videó arról is a közeljövőben.

   1. Laci Scheitz

    @AnonimInc. Én 4K 120 Hz-re gondoltam... :-) A PS5 miatt.

   2. AnonimInc.

    Lesznek tesztek, de egy 4K 60Hz-es monitoron semmi értelme nem lenne

  3. Darth Vader

   Kicsit talán maximalista vagyok, de szerintem a jelenlegi monitorokhoz jobban járnánk egy távvezérlővel. Nagyon sok funkció van beléjük zsufolva amit azzel könnyebb lenne kezelni.

  4. Laszlo Szabo

   Kínában gyártották ???

  5. Bojtor Bálint

   Valaki mondjon már nekem egy olyan nyomtatót, ami rendelkezik 3.0-ás USB Type-B szerelvénnyel ... Vagy ha valaki bele tud dugni, egy 2.0-ás B aljzatba, egy 3.0-ás kábelt, ígérem a művelet időtartamára megfogom a sötét ...

  6. Kovács Levente

   How many hz?

   1. Mark Vormair

    60hz. És magyarul, ha lehet.

  7. John Campbell

   Szia , meg tudnád mondani mi az a mozgó háttér amit látni a monitoron, mögötted? Mármint, nagyon tetszik és kéne a háttérkép!

   1. Ámer Official

    Azt hiszem egy program fut a gépen. Wallpaper Engine (fizetős) de vannak alternatívák is.

  8. ENERGY

   mi a háttered neve es honnan toltotted oe?az a sakura hater

  9. Gergő Balla

   Kerdes mire hasznaljuk. Szerintem a valaszideje es a frissitesi rataja is tul alacsony. Jatekra semmikepp sem javasolnam, 1440p felett romlik a minoseg. Kek feny szuro meg ilyen hulyesegek nem merv adoak. Szoval persze, biztos jo valamire, meg tok jo, hogy 100k, megragadtuk a fontos dolgokat, mint sok usb port, yostick, stb. de nem ajanlanam nyugodt szivvel senkinek.

   1. Mark Vormair

    @Gergő Balla de hogy érted azt, hogy 1440p felett *romlik* a minőség? Szerintem nagyobb lesz.

   2. Gergő Balla

    @Mark Vormair Mindenkinek lehet véleménye, köszönjük a tied, sok mindent le lehetett szűrni belőle, igazi vita indító :)

   3. Mark Vormair

    Bocsánat, de te össze vissza beszélsz!

  10. István Szakos

   2:25 Azért mert egy egész generációba ivódott bele, hogy egy technológiai eszközön a jojstick romlik el a leghamarabb. SonyEricsson telefontulajok, PSP, és a többi, manapság pedig talán a konzolok kontrollerei.... persze a monitor hátulján egyszer használod amikor beállítod, de maga a fogalom, a szó vált ki pavlovi reflexet szerintem

   1. István Szakos

    @AnonimInc. Nekem ismerősön keresztül van tapasztalatom a korabeli Sony Ericsson telefonokkal, és mivel arra volt alapozva az irányítása, megkerülhetetlen tényező. A PSP saját példa, talán a mai napig szét tudnám szerelni szinte csukott szemmel, annyiszor volt vele gondom. A kontrollereknél speciel a maiakra gondoltam, nem telik el hét hogy egy konzolos csoportban ne lenne kérdés hogy "sziasztokfolyamatosanforogakarakterem" és így tovább.... Ha egyszerűen szeretném megfogalmazni, talán az emberekben az maradt meg hogy a joystick nem olyan időtálló mint egy gomb. Pedig én is nyúzom az xbox kontrollert, eddig nem volt baja. De biztos vagyok benne hogy előbb megy majd tönkre mint az X gomb... Attól meg egyenesen herótom van mikor egy játékban az a futás ha lenyomod a kart... Az biztosan jót tesz az élettartamnak 😅

   2. AnonimInc.

    7 évig voltam konzolos, de soha nem volt bajom ilyennel. A PS2 tudott ezek szerint valamit.

  11. GyurMa Gyuri

   Inkább 1440p 144hz, mint 4k 60hz. De most komolyan, a 60hz múlt század... (Nem akarok senkit megbántani, aki ek 60hz-es monitora van, nekem is az van, de lassan lesz egy 144hz monitor)

   1. ZSK

    Csak nem mindenki szeretne annyit költeni hardverre hogy élvezhető beállítások mellett stabil 100-120 FPS-t produkáljon. Szerintem a legzavaróbb egy játékban ha hirtelen ledroppol 110-ről 60-ra az FPS vagy alá. Akkor már inkább egy stabil 60 és legyen szép

  12. Zoltán G.

   Be vagy rúgva? 100 ropi egy szaros monitorért?

   1. László Egri

    Képzeld, valaki nem csak facebookozik a gépen ...... másra is lehet ám használni, például ki lehet használni a 4k-t ha munkára használod (fotózás, videózás) vagy filmnézésnél.

   2. MRZsiir

    @Zoltán G. Ez hogy jon ide most?

   3. Zoltán G.

    @MRZsiir Nem. Neked milyen autód van?

   4. MRZsiir

    @Zoltán G. 40-ert te kapsz 4K-s monitor Magyarorszagon?

   5. Zoltán G.

    @MRZsiir A “szaros” jelző a monitoron nem árulta el 😀? Persze, hogy sok. Max 40 ezer.

  13. Norbert Katona

   Szia Balázs! MI smart clockról lesz teszt vagy beszerzed a kis aranyost?

  14. József Baráth

   mit csinálsz ha kikopik, netán eltörik a joy? :) ez a gond vele. Persze a gomb is tönkre mehet, de akkor még ott van legalább három amit nyomkodhatsz - ha nem lenne elég a billentyűzet és a egér-. :)

   1. Zoltán G.

    Szerintem azt nem használod órákon át.

  15. György Kurucz

   Iszol te rendesen ? :D

  16. Gábor Dankai

   Engem igazábol nem érdekel a 4k..de egy bazi jo dolognak tartom hogy már megfizethető áron kapsz 4k Ips monitort, ami hozza azt magával hogy több gyártó is elérhető áron fog kinálni hasonló termékeket.

  17. Dávid Ujj

   HOL VAN AZ INTRÓNK!4!4!4!4!!!!!4!444!444!4!!!4!!44!!4!4!4!4!4!44!!!!!!

   1. Dávid Ujj

    @Zoltán G. :(

   2. Zoltán G.

    Utálom az intrót. Mindig eltekerem.

  18. jános Nagy

   Én a csatlakozókat a hátulja közepére tenném, hogy minél nehezebb legyen beledugni valamit. Az oldalára még véletlenül se...

   1. Bela Varszegi

    @jános Nagy Mivel az usb napi használata nálam kikopott, a gép elején lévő 1 port bőven elég, így számomra ez nem szempont. Akinek fontos, az meg válasszon másikat vagy kössön kompromisszumot. :) A lényeg, hogy mindenki úgy vásároljon (nem csak monitort), hogy végiggondolja, hogy mire van szüksége.

   2. jános Nagy

    @Bela Varszegi Voltak ilyen monitorjaim, kifordítod 5 centit, és már hozzálehet férni. Most már egy 50"-os TV-t használok monitornak, óriási cumi bármit is belejátszani hátulra.

   3. Bela Varszegi

    Nézőpont kérdése, nekem a régi monitoromon oldalt volt. Két monitoros felépítés mellett nem tudtam használni a másik monitor eltakarta :( nincs olyan megoldás ami mindenkinek jó :)

  19. András Bence-Kiss

   Miért nem jó a joystick? Effortless experience nehezen megvalósítható vele az átlag user számára. Legyen inkább egy bluetooth modul benne és telefon app.

   1. András Bence-Kiss

    @Zoltán G. Szóval szeretsz (ki)oktatni, főleg úgy, hogy közben arrogáns vagy, és magad mások fölé helyezed. Lekicsínylően kéred másokon számon, amit te ugyanúgy, he nem még jobban, elkövetsz. Kommenteltem valamit szándék nélkül, te beleláttad a kihívást, na, majd jól megleckéztetsz. Felvettem a kesztyűt. Szeretem az ilyen játékokat. Egy baj van, hogy tanítani/leckéztetni mindenki akar, tanulni viszont kevesen. Ez egyszerű pszichológia, de véletlenül se írok le semmit angolul, mert megsértődsz :) (igen, ez direkt volt)

   2. András Bence-Kiss

    @Zoltán G. A te oldalad vissza van Zoltán. Várlak ;)

   3. Zoltán G.

    @András Bence-Kiss Azt vettem észre, hogy ha hagyományos stílusban írok, akkor az annyit ér, mint a büntetés nélküli maszkviselésre felhívás. Mondanivalója van az írásaimnak, hiszen válaszoltál. Ha csak annyit írok, hogy LOL vagy ikszdé, akkor arra nem is válaszolsz, mert nincs mondanivalója. Motiváció? Nézd meg a legutóbbi írásod stílusát és a legelsőt. Ha a felszólító jellegű mondatod felkiáltójellel fejezet be, akkor egészen jó volt a motiváció 😊.

   4. András Bence-Kiss

    @Zoltán G. Eddig nem úgy nézett ki. Elemezhetnéd a saját hozzászólásaidat és azok stílusát, mondanivalóját, motivációját. Ne végezz félmunkát.

   5. Zoltán G.

    @András Bence-Kiss Van bizony.

  20. Rókácska

   Én jobban szeretem az érintős felületű "gombokat", amik a monitorom alján vannak. Nekem sokkal egyszerűbb így, de persze a joystickhoz is hozzá tudnék szokni idővel. Viszont az hátulról nem is néz ki olyan jól szerintem, az érintőket pedig nem is látni, csak a monitor elején vannak lent emblémák hozzá, hogy tudjam melyik melyik, bár nekem már nincs ezekre szükségem így 5 év után, hisz nyilván tudom fejből. :D Egyébként azt a mozgó háttérképet honnan szedted le? Nekem nagyon tetszik!

  21. Máté Csuka

   Igen, van még amugy kevesebbért is, csak sajnos ezek a hdr nélküli 60fpses monitorok nem sokat érnek.

  22. Nándor Theisz

   Miért jó az, hogy ha sötét tartalmat nézel akkor lejjebb veszi a fényerőt?

   1. Mark Vormair

    Mert LCD

   2. Wolfi Robi

    Elmondta a videóban

  23. Gino Gidai

   Amikor rájösz hogy nem is olyan drága legyártani egy 4k-s kijelzőt és eddig más cégek 4ks monitorjai azért voltak drágák mert csak a haszon volt rajta

   1. Igazmad

    Mivel a philips (már) nem a minőség szinonímája a tv-k vagy monitorok terén sem, viszont valahogy el kell adni, ha máshogy nem, hát legalább az árával.

   2. Zoltán G.

    Örülök, hogy egyre több ember észreveszi ezeket a dolgokat 😊.

  24. Csaba Martin Tövissi

   4k-s monitor 100k-ért hmm... nekem a setupom nincs 100k mondjuk az is igaz hogy nagyon setupnak sem lehet nevezni :(

   1. Csaba Martin Tövissi

    @GyurMa Gyuri oké, de én mindent egybe értettem a géppel együtt. igen sz@r gépem van

   2. GyurMa Gyuri

    @Hun Honcraft szerintem nem... Sok ember a setup alatt a perifériáit érti

   3. Hun Honcraft

    100k géppel együtt?

   4. Zoltán G.

    Neked van eszed. Nem szabad ennyi pénzt kiadni ezekre a szarokra akkor sem, ha van rá pénzed.

  25. Sarkzoli

   válaszolva a monitor joystick irányítással kapcsolatos kérdésedre, sose volt még joystick-es monitorom. Addig viszont nem tudok véleményt mondani hogy jobb e vagy sem. :)

   1. Igazmad

    Szóval érdemben nem tudsz hozzászólni, de azért leírtad a semmit! 👍🤣

   2. Sarkzoli

    továbbá, nekem lenne egy kérdésem. Mondtad hogy játékra nem nagyon alkalmas, de mi a helyzet a konzolokkal? Az új generációs konzolok már szinte követelik a 4k-s felbontást.

  26. RedRone

   1:49 trust vigor 5.1 vagy trust gxt 38,arról is lesz videó?

  27. Zoltán Dankó

   nagyon szép a monitor, meg minden, meg is éri, de nem tudok nem elmenni a hangrendszer mellett.. remélem lesz belőle teszt

   1. RedRone

    trust vigor 5.1 vagy trust gxt 38

  28. Toruk Makto

   DarkViperAU wow

  29. βλάχικα Πέτρος

   A töltő hozzáadása nettó környezetszennyezés.

   1. Igazmad

    Ez most hogy a picsába jön ide?

  30. Világ Laci Gamer

   Nekem philips 40"monitorom van ami 4k , nem gamer és csak 60hz es de kurva jo játékra és filmezésre

  31. C Daniel Nagy

   DisplayPort nem viszi át az USB jelet a monitorhoz? Ez tök béna, hogy külön kábel kell hozzá.

  32. Előd

   Inkább fizetnénk 120k-t,csak legyen 90,vagy 120 hz

  33. András Nagy

   szia. ha esetleg publikus az az esos kis snitt, mogotte a varos, akkor be tudod linkelni a videot? koszonom.

  34. Atish

   5:09 DarkViper :O

  35. Balázs

   Én úgy vagyokvele, hogy ha monitor vagy TV, akkor csak az LG jöhet szóba. Számomra mindenben tökéletes.

   1. Zoltán G.

    @kristof darcsi Ahhoz képest 30%-kal olcsóbb és többet ad mint pl egy Samsung. És a Samsung telefonomat könnyebben csatolom LG tévéhez, mint Samsung tévéhez. Kellemes Húsvéti ünnepeket!

   2. Balázs

    @kristof darcsi Köszönöm neked ezt a mély kritikát! Kellemes húsvéti ünnepeket kívánok!

   3. kristof darcsi

    Szar

  36. Peter Simon

   Nem te vagy az a kék hamburgeres srác?

  37. uwu Viktor

   nekem csak az a bajom a monitorral hogy nem lehet például oled mert nem hinném hogy a fekete színeket nagyon jól tudná kimutatni

   1. Zoltán G.

    Nekem csak az a bajom vele, hogy többszáz %-os hasznot tesznek rá.

  38. Tibor Kozma

   Szuper! Nem tervezel 30-40k ár kategóriában monitort tesztelni?

   1. AnonimInc.

    hufast.info/plan/vide/e4S2a5qv1WOVmIU

   2. Zoltán G.

    @Uhu Bagoly Akkor vedd a következőt. Vagy gondolod, hogy többet nem gyártanak monitort? Évente vagy 2 évente kiadnak másikat. A típusszám végén változtatnak egy betűt vagy egy számot és mehet a birkanyájnak. Általában minimális változtatásokat csinálnak rajta.

   3. Uhu Bagoly

    @CJ nem az a lényeg hanem hogy már nem kapható

   4. CJ

    @Uhu Bagoly tavaly nyáron vettem az extreme digitalnal. Azóta lehet drágult

   5. Uhu Bagoly

    @CJ Legutolsó ismert ár (2020. 12. 19.): 44 990 Ft

  39. anomicx2

   Nagyon jó vagy!

  40. CarterBeni

   Xiaomi Mi 1C monitorról mi a véleményed?

   1. GyurMa Gyuri

    Olcsó, ahhoz képest, amit tud. De a 6ms nekem sok :( Ha 4ms lenne, vinném sztem

   2. Zoltán G.

    Szép sima.

  41. Bence T.

   hi

  42. PEPPArody

   1 perce jött ki egy 8 perc hosszú videó... A kommentek: Ez nagyon jó vidi lett

   1. Ámer Official

    @Mark Vormair ha nem listázottba teszi a videót és te valahogy meg kapod a linket akkor meg tudod nézni.

   2. Mark Vormair

    Hogyan?

  43. Dániel Tóth

   Cső

   1. Ákos Balog

    Csá